Nieuwsbrief Moskee Badr

Wordt de e-mail niet juist weergegeven? Bekijk de webversie.

WEEK

8

JCMB Nieuwsbrief

Jongerenavond - 3 maart 2012

Assalaamoe alaikoem warahmatoellahi wabarakatoeh,

De Jongeren Commissie Moskee Badr organiseert iedere laatste zaterdagavond van de maand, een jongerenavond. Wij nodigen hierbij de broeders en zusters uit om aanwezig te zijn, om samen te komen, elkaar te leren kennen en vooral om het welbehagen van Allah te behalen.

Op zaterdag 3 maart, zal de jongerenavond plaats vinden in Moskee Badr te Amsterdam, met als thema "Het belang van het gebed".

De lezing zal gegeven worden door onze broeders Suhayb Salaam & Said Amrani.

Tijd:          19.00 tot 21.00 uur

Datum:     3 maart 2012

Locatie:    ​Willem Leevendstraat 7, 1055 KB in Amsterdam

Na afloop van de lezing is er gelegenheid om de banden met de aanwezige broeders en zusters aan te halen, onder het mom van een drankje en een hapje.

Wij zien jou, met al je vriend (en) (innen) graag op de jongerenavond.

Wassalaamoe alaikoem warahmatoellahi wabarakatoeh,

Jongeren Commissie Moskee Badr

Flyer

 

Play

Bekeerlingen trefpunt - 4 maart 2012

Flyer

Inzameling voor geluidsinstallatie

Wij hebben verschillende reacties gehad over de geluidskwaliteit van de mobiele geluidsinstallatie die wij gebruiken tijdens de jongerenavond. De lezingen zijn niet altijd goed te horen door de aanwezigen, terwijl de lezingen juist zijn bedoeld om kennis over de islam te delen. Wij hebben daarom besloten om een nieuwe mobiele geluidsinstallatie te kopen. Daarvoor hebben wij hulp nodig in de vorm van donaties. Je kan je donatie groot of klein overmaken naar rekeningnummer 49.89.49.095 tav Moskee Badr, vermeld wel geluidsinstallatie. Mocht er geld overblijven dan zullen wij dit gebruiken voor andere activiteiten van de jongeren commissie of de zuster commissie. Hou de website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Baraka Allahu fikoem voor jullie bijdrage.


Inzameling voor geluidsinstallatie

Vrijwilligers voor huiswerkbegeleiding

Wij zijn op zoek naar broeders die 1 keer per week leerlingen willen begeleiden met hun huiswerk. De huiswerkbegeleiding vindt elke zondag plaats van 16:00 tot 18:00uur. Om je aan te melden kan je een mailtje sturen naar info@moskeebadr.nl met daarin je contact gegevens en de vakken waarbij je kunt begeleiden.


Vrijwilligers voor huiswerkbegeleiding

Wenst u geen e-mail meer te ontvangen? Afmelden.

Willem Leevendstraat 7, 1055KB Amsterdam
www.moskeebadr.nl

Powered by AcyMailing