Nieuwsbrief - Moskee Badr

Bekijk de webversie | Meld je af | Delen op: Facebook Twitter

WEEK

9

JCMB Nieuwsbrief

“Ooit zal hij komen en dit zijn de tekenen”

Zondag 1 maart vindt de volgende jongerenmiddag plaats insha'Allah. Wederom met een actueel thema “Grote en Kleine Tekenen van de Laatste Dag”.

Zorg dat je aanwezig bent en maak volop gebruik van de mogelijkheid om jouw vragen te stellen omtrent de grote en kleine tekenen van de laatste dag.

Iedereen is vanaf 16:00 uur van harte welkom in moskee Badr (voor de broeders in de kleine gebedsruimte op de eerste verdieping).

Flyer

“Verslag jongerenmiddag 1 februari”

Alhamdoelillah kunnen wij allen terugkijken op een geslaagde jongerenmiddag. De opkomst was goed en het thema zeer actueel. Getracht is om de bezoekers (basis)kennis over de Profeet Mohammed, vrede zij met hem, mee te geven. Belangrijk daarbij is dat dit middels de juiste bronnen van kennis worden gedaan.

Tussen de lezingen door, verzorgd door drie sprekers, was er gelegenheid voor de aanwezigen om vragen te stellen en te reageren op de stellingen van de organisatie. De dagvoorzitter zorgde ervoor dat de verschillende onderdelen van de jongerenmiddag in goede banen werden geleid.

De aanwezige toehoorders maakten gretig gebruik van de mogelijkheid om vragen te stellen en te reageren op de stellingen, waardoor de bijeenkomst een interactief karakter kreeg. Tevens een mooie gelegenheid om de onderlinge broeder- en zusterschap te versterken en kennis op te doen omtrent de stichter van ons geloof, Mohammed vrede zij met hem.

Ter afsluiting willen wij onze broeders en zusters adviseren en aansporen om omwille van Allah onze Profeet, ons voorbeeld, de perfecte persoon die ooit een voet op aarde heeft gezet te leren kennen middels het bestuderen van zijn biografie. Zodra je hem beter leert kennen, zal hij de meest geliefde persoon voor jou worden!

verslag jongerenmiddag

Moskee Badr - Willem Leevendstraat 7, 1055 KB Amsterdam - www.moskeebadr.nl

Powered by AcyMailing