Amsterdam, zondag 5 februari 2012

Samia

Ik kom al heel lang naar de huiswerkbegeleiding, gelijk toen de school begon. Ik vind de huiswerkbegeleiding leuk, ik leer er veel van. En het is erg leerzaam, je leert meer dingen daar wat je eigenlijk nog niet heb geleerd. En er zijn ook hele lieve juffen. We hebben taarten versierd. We hebben goed samengewerkt en het was gezellig. Ik vind zulke activiteiten wel leuk.

 

 

Yasmin

Het was een leuke dag vandaag. We hebben taarten versierd, patatjes gegeten. We hebben lekker samen gekletst, iedereen was vrolijk en dat was het zo'n beetje. Ook de huiswerkbegeleiding was heel leuk, ik word goed geholpen, vooral met rekenen.

Ibtissame

Het was een leuke dag met onze klas. We hebben lekkere taart gegeten die we zelf gemaakt hebben en het was echt leuk. De huiswerkbegeleiding is echt leuk, de juffen helpen mij goed met rekenen.

Asma

Ik ben nieuw hier maar het is alsof ik hier heel lang ben. Als ik vragen heb dan word ik meteen geholpen. We bidden salaat al maghreb hier in de moskee, we moeten lange kleding aantrekken en vandaag hebben we een taart versierd. Ik heb ook geholpen met het opruimen. De juffen zijn aardig en ze helpen mij en zij hebben de taarten gebakken en samen met ons gegarneerd. Dit is wat ik wilde zeggen.

Miriam / Neriman

We hebben vandaag een activiteit gedaan en dat was taart versieren. We hebben er ook kraaltjes op gedaan. We hebben een stuk gegeten en het was erg lekker. De juffen zijn behulpzaam, als ik een vraag heb dan helpen ze mij. Ze helpen mij met alles en het meeste met rekenen. We willen graag veel activiteiten doen in de moskee.